Like most websites, danubeinstitute.hu also uses cookies for its operation. I understand that the Danube Institute is trying to compile relevant personalized bids for which I use many personal data. To get more information about these cookies and the processing of your personal data, check our Privacy Policy. I accept

 
 
Jobb elnök lennél, mint Trump?
16/10/2018
Past Events
Bizonyítsd be! Nyerj gyakornoki helyeket és más értékes díjakat a szimulációs versenyen!
A Danube Institute és a Negomoot harmadik közös szimulációs versenyén szenátorok bőrébe bújva élheted át az amerikai belpolitika működését.
 
Republikánusok és demokraták egymás ellen hadakozva, de közösen küzdenek azért, hogy elkerüljék a kormányzat teljes leállását. Hogy egyezteted össze a pártod és az államod érdekeit? Csak a te döntéseden múlik, hogy sikerül-e elfogadni az USA költségvetését, vagy káosz lesz úrrá az Egyesült Államokon.
 
A szenátusi tárgyalások mellett a félidei választásokra is készülnöd kell, hiszen könnyen lehet, hogy a játék közben saját választóid akarnak majd lecserélni, így teljes kampányüzemmódba kell kapcsolnod. Éld át a House of Cards színfalak mögötti politikai játszmáit és szerezd meg a hatalmat!
 
A jelentkezéshez nem kell tudnod semmit az amerikai belpolitikáról. A két tréningnap alatt minden tudással fölvértezünk, ami szükséges ahhoz, hogy élvezd a játékot. A program végére pedig megismered a Kongresszus működését.
 
A játékra 18-26 éves korig várjuk a felsőoktatásban tanuló hallgatókat. A játékon való részvétel feltétele a tréningnapok és az online felkészülés teljesítése. A szimulációs verseny magyar nyelvű. Az idei játék együttműködő partnere a Nemzetközi Közszolgálati Egyetem.
 
Részvételi díj: 5.000 Ft 
 
Időpontok: 
 
- verseny: november (22-)23-24. 
 
- tréningnapok: október 27. és november 10. 
 
Jelentkezési határidő: október 24.
 
A két tréningnap délután ér véget, a játék pedig csütörtök este kezdődik, és szombat este fejeződik be.  A Danube Institute a játék folyamán két éjszaka szállást biztosít reggelivel, valamint a tréningnapokon és a játék alatt napközben szendvicsebédet és frissítőket.
 
Jelentkezés ezen a linken keresztül

2nd International Conference on Christian Persecution, Nov 26 2019

Videos

Danube Institute Side Event: Helping the Persecuted: NGOs Challenge Global Agencies and Corporations.

Assessment of the 2019 Local Elections in Hungary - The Video

Videos

With Boris Kálnoky, Balázs Orbán, and Zoltán Pogátsa

Partners in Eastern Europe: Multiple Crossroads. The Video, Part 2.

Videos

Politics and Rule of Law in Georgia, Moldova and Ukraine Dec 9 2020 Conference

Anne-Elisabeth Moutet on Megxit - The Video

Videos

Anne Elisabeth Moutet on the “Royal Exit” of the Duchess of Sussex and Prince Harry

Partners in Eastern Europe: Multiple Crossroads. The Video, Part 1.

Videos

Politics and Rule of Law in Georgia, Moldova and Ukraine Dec 9 2020 Conference

Charles Crawford's Negotiations Workshop

Videos

The distinguished diplomat and communication expert, Charles Crawford CMG has held two highly successful workshops at DI in December 2019. Watch an expert of the second one.

Charles Crawford's Speechwriting Workshop

Videos

The distinguished diplomat and communication expert, Charles Crawford CMG has held two highly successful workshops at DI in December 2019. Watch an expert of the first one.

Panel discussion on the 2019 EP elections - VIDEO

Videos

For maybe the first time, voters in Europe were mobilized by European (and global) issues, rather than domestic politics. Topics as migration and climate change have drawn voters in large numbers.

What Next for Ukraine:Ukraine after the Election. VIDEO

Videos

With English subtitles!

Invisible Victims Conference Part2 - Panel1. VIDEO

Videos

Persecution, the Media and the Public: Mervyn Thomas, Damian Thompson, Stephen Bullivant, Fiona Bruce. Moderator: Peter Whittle.

MAP

H-1067 Budapest, Eötvös u. 24.
Phone: +36 1 269 1041
E-mail:info@danubeinstitute.hu
www.danubeinstitute.hu


Switch to a larger map

Events