Blog

A BBC szerint is gyerekpornót kell készíteni ahhoz, hogy a gyerekek megtanulják mi a tisztességes és mi nem

Ahogy előző cikkünkben beszámoltunk róla, egyre többen harcolnak azért, hogy már a kiskorúak számára is készítsenek pornót. 

Ahogy előző cikkünkben beszámoltunk róla, egyre többen harcolnak azért, hogy már a kiskorúak számára is készítsenek pornót.

 

A Daily Wire ismét egy hasonló esetről tudósított, melyben a BBC egyik ismert műsora, a Women’s Hour a Twitterjén a következő kérdést tette fel: „Mit gondolnak, Önök szerint mi a legjobb mód arra, hogy tájékoztassuk a tinédzsereket a pornóról? Ahogy már többen javasolták, kellene csináltatni kiskorúak számára pornót, hogy megtanulhassák azt, hogy milyen a tiszteletteljes közeledés és milyen az, amikor nem tartják tiszteletben a másik kérését? Mit gondolnak? Küldjék el válaszaikat emailben!”

Ahogy az előző cikkünkben említett Flora Gill posztja, úgy a BBC bejegyzése sem nyerte el az emberek támogatását. Azonban míg Flora Gill a perverz javaslatáról szóló bejegyzését a rendkívül sok kritika miatt letörölte, addig a BBC posztja továbbra is elérhető. A híres konzervatív írónő és podcast műsorvezető, Allie Beth Stuckey a következőket reagálta a BBC felvetésére:

Nem. Azt kell megtanítani nekik, hogy a pornográfia hogyan tárgyiasítja a nőket és férfiakat, milyen addiktív, egészségtelen, természetellenes, hogyan rombolja szét a kapcsolatokat és teremt önutálatot, valamint nem utolsó sorban, hogy a pornó kihasznált nők és gyerekek szexkereskedelmén alapul.

Egy másik felkapott komment arra hívta fel a figyelmet, hogy a tinédzsereknek inkább arra kellene felhívni a figyelmét, hogy a pornó egy kizsákmányoló iparág, amely sok női szexuális bántalmazott idő előtti halálát okozza. Emellett a kommentelő kiemelte azt a tudományosan is alátámasztott tényt, hogy a pornó rendkívül sokakat foszt meg attól, hogy a maga idejében átéljék a valódi szexuális intimitás örömét.

A legtöbb kommentelő emellett megdöbbenését fejezte ki, hogy nem is érti miért kell ilyen alapvető tényeket leírnia, minthogy a pornó mindenki számára rendkívül káros és a gyerekeket pedig különösen meg kell óvni tőle.

Ahogy sokan írták, valóban nem a pornón keresztül kellene felvilágosítani a tinédzsereket, hanem az egészséges, kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló kapcsolatok alapjairól kellene a szülőknek gyerekeikkel beszélniük.

Mind a divatújságíró, mind a BBC posztjára érkező reakciók alátámasztják, hogy a felülről irányított szexuális forradalom gyerekeket célzó lobbija egyelőre elfogadhatatlan és radikális a legtöbb felnőtt számára.

Korábbi cikkünkben bemutattuk az egyik talán legdurvább pedofil törekvést a gyerekek átszexualizálásra, amely során a Yale Egyetem professzora arra bátorította a szülőket, hogy ha azt szeretnék, hogy gyermekeik ne legyenek rasszisták akkor kíváncsiságukat kihasználva vigyék el őket Pride felvonulásokra. Bár rendkívül abszurdnak hangzik a felvetés, a Daily Wire cikkében bemutatta, hogy sajnos bőven akadnak olyan szülők, akik boldogan viszik ki gyereküket ilyen felvonulásokra és örömmel veszik, ha szex jeleneteket is láthatnak azokon.

A Washington Post egyik véleménycikkében egy szülő, Lauren Rowello hosszan taglalja mennyire örült neki, mikor kisbabája és kisgyereke kiszúrta a ruhátlan meleg férfit, aki párját szórakoztatta éppen.

Korábbi cikksorozatunkban alátámasztottuk, miért volt szükség arra, hogy a magyar kormány meghozza a gyermekvédelmi törvényét. A törvény a többi közt megvédi a gyerekeket attól a lobbitól, mely a kiskorúak átszexualizálását tűzte zászlajára és az LMBTQ lobbi olyan törekvéseitől is, amely során például arra buzdítják a gyerekeket, hogy egészségüket súlyosan károsító hormonbeavatkozásokat hajtsanak végre magukon ha úgy érzik, hogy 15 évesen „még mindig” nem tudnak azonosulni biológiai nemükkel.

Szemlézte: Morvay Sáron