Blog

A San Franciscó-i homoszexuális kórus is rámutatott a magyar gyermekvédelmi törvény szükségességére

Intézetünk vendégkutatója, az American Conservative főszerkesztője, Rod Dreher újabb bizonyítékkal igazolta a kiskorúak védelmére szolgáló pedofiltörvény létjogosultságát. 

Intézetünk vendégkutatója, az American Conservative főszerkesztője, Rod Dreher újabb bizonyítékkal igazolta a kiskorúak védelmére szolgáló pedofiltörvény létjogosultságát.

Dreher először fedezte fel az azóta felkapott videót, melyben a San Franciscó-i melegkórus a Pride-hónap alkalmából gúnyos videóval, dalolva üzent a konzervatív világnézetű szülőknek arról, hogy fokozatosan átváltoztatják a gyerekeiket, „úgy, hogy azt alig veszik észre”.

A videó sokak szerint csak a konzervatív gondolkodásúak kifigurázása akart lenni, azonban a kórus látva, hogy a videó lerántotta a leplet a mozgalom következő céljáról letörölték csatornájukról.

Az, hogy ilyen nagy port kavart a magyar gyermekvédelmi törvény - amely semmilyen módon nem korlátozza a 18 évnél idősebb meleg és transznemű emberek életét – jól mutatja, hogy a nemzetközi tiltakozás valóban arról szól, hogy Magyarországon is folytathassák a gyerekek „átváltoztatását”. Előző cikkünkben mutattunk egy példát arra, hogy miért is káros az LMBTQ gyerekpropagandája és miért fontos, hogy a törvény a többi közt a 18 év alattiak számára célzott nemváltoztatás népszerűsítését is betiltotta: Ausztráliában egy magát fiúnak érző 15 éves kislány korai klimaxon esett át hormongátló injekciója után. 

Rod Dreher cikkében a nemzetközi közösség újabb kettős mércéjére is felhívta a figyelmet: míg az Európai Parlament a napokban elfogadta a magyar gyermekvédelmi törvényt elítélő nyilatkozatot, a holland miniszterelnök pedig „térdre kényszerítette” Magyarországot, addig természetesen Kína ellen már félnek hasonló nyomásgyakorlással felszólalni, miközben a kommunista vezetés a napokban valóban „homofób” rendelkezést hozott, és letiltotta a közösségi médiáról az LMBTQ aktivisták posztjait.

Időközben arra is fény derült, hogy a gúnyos dal íróinak korábban bocsánatot kellett már kérniük, hiszen egy általuk írott előadásban helyeselték az afgán gyerekeken elkövetett szexuális bántalmazásokat.

A homoszexuális írópár - bár előadásukért bocsánatot kért - a San Francisco-i kórus által előadott „szatíra” dalukat továbbra is népszerűsítik és fontosnak találják. 

Szemlézte: Morvay Sáron