Blog

Szex alkalmazásokat népszerűsít Amerikában az LMBTQ propaganda

Az utóbbi hetekben világszerte elkezdték homofóbnak bélyegezni Magyarországot, miután reagálva a melegmozgalom egyre erőszakosabb propagandájára úgy döntött, hogy a gyermekvédelmi törvény kiegészítésével meg akarja védeni a 18 év alatti gyerekeket az LMBTQ átszexualizált tartalmaitól. Pedig egyre…

Az utóbbi hetekben világszerte elkezdték homofóbnak bélyegezni Magyarországot, miután reagálva a melegmozgalom egyre erőszakosabb propagandájára úgy döntött, hogy a gyermekvédelmi törvény kiegészítésével meg akarja védeni a 18 év alatti gyerekeket az LMBTQ átszexualizált tartalmaitól. Pedig egyre több nemzetközi példa mutatja, hogy a jogszabálynak van alapja.

lmbtq_nyito.jpg

A kritikusok szerint tehát kirekesztő a gyerekkel szemben, hogy az új törvény alapján legálisan csak 18 éves kor felett találkozhatnak pornográf és LMBTQ tartalmakkal. Az Egyesült Államokban ugyanakkor egyre több szülő örülne, ha a törvény megvédené 8 éves gyerekeit attól, hogy a melegmozgalom propagandáját már az iskolákban is rájuk erőltessék.

A hetekben anélkül, hogy a magyar törvényt szóba hozták volna, egyre több meghökkentő esetet közölt a Daily Wire, amelyek bemutatják, hogy az LMBTQ valóban a gyerekeket tűzte ki új célközönségének. A legutóbbi eset alapján az Egyesült Államokban már olyan szabadon folytathatják a gyerekek átszexualizált oktatását, hogy

egy wisconsini tankerületben olyan „tankönyveket” biztosíthatnak már a 8 éves gyerekek számára, melyekben a többi közt arról „tanulhatnak”, hogy hogyan kell bizonyos LMBTQ szervezetek által készített szexalkalmazásokat használni.

A botrányos könyv, amely az „Ez a könyv meleg” címet viseli, jelentéktelennek tartja a tradicionális házasságról alkotott nézeteket. Ehelyett olyan „jelentős” dolgokra „oktatja” a gyerekeket külön lépésekben, hogy hogyan használják a legegyszerűbben a különféle szex alkalmazásokat. Az öt lépés a következőket „tanítja” a kisgyerekek számára: „1. Tölts fel magadról egy kis képet, 2. Az applikáció megtalálja a helyzetedet, 3. Az app megmondja, hogy hol vannak a legközelebbi melegek, 4. Írhatsz nekik, 5. Miután a közeledben vannak, könnyen találkozhatsz velük”. Míg Magyarországon az új törvénynek köszönhetően az ilyen és ezekhez hasonló tartalmakhoz legálisan csak 18 éves kor felett juthatnak a fiatalok, addig az Egyesült Államokban lehetővé teszik, hogy a wisconsini iskolában már 8 éves kortól elérhessék a gyerekek az említett könyvet.

Az említett iskolai körzetben emellett elérhetőek más hasonló „gyerekkönyvek” is, melyek az LMBTQ propagandáját közvetítik a gyerekek számára.

A Queer című könyv például konkrétan bemutatja és részletezi a homoszexuális és leszbikus szexuális kapcsolatot, valamint az egyéjszakás kalandokat népszerűsíti a gyerekek számára.

A kötet emellett azt a nézetet is szóvá teszi, amely szerint Istennek szoros kapcsolata van az LMBTQ mozgalommal. A Biblia tanítását kiforgatva azt állítja, hogy azok az emberek, akik bűnnek ítélik a Biblia alapján a homoszexualitást, csak azért állítják ezt, mert azt akarják, hogy a pokolban égjenek a meleg emberek. A Biblia alapján azonban Isten a megbocsátásról, kegyelemről és szeretetről tanít és valóban bűnnek ítéli a homoszexualitást. Azonban ugyanúgy, mint más bűnös embereknek, számukra is megadja a lehetőséget a megtérésre.

A tankerület egyik szülő aktivistája, Wendy Dorn a Daily Wire-nak nyilatkozva kifejezte több szülő aggodalmát, amely szerint az iskola beleszól gyerekeik nevelésébe és nem ad egyértelmű tájékoztatást arról, hogy milyen tartalmak érhetőek el már a kisgyerekek számára is. Azzal pedig, hogy

az iskolák megengedik, hogy a fent említett könyvek is elérhetőek legyenek már 8 éves gyerekeik számára is, elveszik a szülőktől azt a jogot, hogy ők határozzák meg, szeretnék-e, hogy gyermekük ilyen fiatalon már tudomást szerezzen az LMBTQ átszexualizált propagandájáról.

A wisconsini iskolai eseten kívül számos más hasonló példát lehet találni, melyek alátámasztják, hogy az LMBTQ mozgalom valóban ki akarja venni a gyerekek nevelését szülők kezéből: a The Federalist beszámolt egy újabb meghökkentő esetről mely során

a Yale egyetem egyik professzora azt akarja elérni, hogy a gyerekek élő szex jeleneteket és ruhátlan embereket lássanak Pride felvonulásokon.

A Nők, Gender és Szexuális Tanulmányokat oktató Yale professzor, Joe Fischel a Boston Reviewban „Tartsuk a Prideot meztelenül” című terjedelmes cikkében kifejti torz nézetét miszerint tudja, hogy sokak számára meglepő lehet, de ha nem engedik az emberek és főleg a gyerekek számára a nyilvános szexet, akkor rasszistává válnak az emberek.  Jow Fischel cikke végén azt állítja, hogy csakis a gyerekek miatt tartja fontosnak gondolatmenetét, mivel nekik kell látniuk a Pride felvonulásokon a szex jeleneteket, hogy elfogadóak legyenek, ne homofóbok és rasszisták.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért akarja bárki is ráerőszakolni egy kisgyerekre, hogy részt vegyen egy Pride felvonuláson, ahol nyilvánosan szex jeleneteket mutatnak be?

Az LMBTQ aktivista cikkében arra is kitér, hogy a szülők igazából elnyomóak gyerekeikkel, hiszen számos gyerek kíváncsisággal reagálna például egy olyan Pride felvonulásra, amelyről ír. Az amerikai Gyermekbántalmazás Felnőtt Túlélőinek Országos Szövetsége (National Association of Adult Survivors of Child Abuse) beszámolt arról, hogy sok pedofil pont a gyerekeknek ezt a kíváncsiságát kihasználva bántalmazza a gyerekeket.

A Federalist újságírója, Spencer Lindquist cikke végén a következő gondolatot fogalmazza meg: „Ha a jobboldalnak valamit meg kell védenie, akkor az a gyerekek ártatlanságának és tisztaságának védelme. Ez kell, hogy az egyik legfontosabb céljuk legyen”. A magyar gyermekvédelmi törvénykiegészítés pedig nem a felnőtt LMBTQ mozgalom tagjainak életét akarja korlátozni, hanem pont attól akarja megvédeni az országban élő gyerekeket, ilyen perverz aktivisták eltorzult nézeteiket rájuk erőltethessék.

Korábbi cikkünkben olvashattak arról, hogy miért fontos, hogy az új törvénykiegészítés a nemváltoztatás népszerűsítését betiltotta: Ausztráliában egy magát fiúnak érző 15 éves kislány korai klimaxon esett át hormongátló injekciója után.

Szemlézte: Morvay Sáron