Blog

Legyen vége Amerika tönkretételének!

Az Egyesült Államokban tovább folyik az ország szétzilálása; a Black Lives Matter, azaz a fekete életek is számítanak szólama alatt megvalósított bűncselekmények elkövetői magukat társadalmi mozgalmároknak kinevezve forgatják fel sorra az amerikai városokat.

A Commentary Magazine szerkesztőinek véleménye az Amerikában zajló eseményekről.

A Commentary szerzői emlékeztetnek: felfegyverzett anarchisták foglalták el Seattle egy részét a helyi kormányzat jóváhagyásával, Minneapolisban és más városokban a rendőrség elgyengítésére, háttérbe szorítására induló kampány nyert teljes legitimációt, Kentuckyban pedig ígéretet tett a kormányzó a feketék ingyenes egészségügyi ellátásának biztosítására – sorolják a szerzők. Az olyan nagy magáncégek, mint az Uber Eats (a Uber ételkiszállító cége) kijelentették, hogy a jövőben faji alapon fognak diszkriminálni, azaz előnyben fogják részesíteni a nem-fehéreket.

A jelentősebb média orgánumok pedig felülről szentesítik a zavargó tömeg és az őket támogatók tevékenységét, azt állítva, hogy amit tesznek, az helyes és jó.A korábban érvényes normák szétverése pedig tovább folytatódik.

Az állítólag a társadalmi igazságosságért harcoló csőcselék minden nap újabb tevékenységet vagy véleményt bélyegez eretnekségnek, és teszi tönkre azok életét, akik ostobán hatalmat adtak ehhez a kezükbe – írják a szerzők. Szinte mindennapi rutinná váltak a kierőszakolt „vallomások” és a „helyes” nyelvezet kierőszakolása.

Ahhoz, hogy a jelent átírhassák, a társadalmi igazságosság harcosainak át kellett írniuk a múltat is. Az amerikai történelem egy új, eltorzult és groteszk verzióját erőszakolták ránk – vélekednek a szerzők. Költemények, szépirodalmi művek, filmek, televíziós műsorok – a gyerekeknek szóló rajzfilmeket is beleértve – megszűntek és törlődtek a történelemből. Gyakorlatilag minden művészeti alkotás és vélemény kivégzésre van ítélve, ha nem elégségesen propagandisztikus – fogalmaznak a szerzők. A nagyvállalatok és a közoktatási hatóságok cinkos támogatásával olyan tantervek és tankönyvek születnek, melyek egy megválthatatlan, szabadság helyett rabságra épült Amerikáról mesélnek. Sőt mi több, a történelem ezen változata egyszerűen letagadja azt az óriási átalakulást és előrelépést a faji egyenlőség terén, amelynek megvalósulásáért oly sok amerikai, fekete és fehér egyaránt, az életét adta.

A csőcselék az amerikai élet minden részének erőszakos átpolitizálásával az eddig ismert Amerika lerombolását célozza, s helyére egy új anti-Amerika kerülne, ahol párbeszéd helyett erőszak, rendőrség helyett gondolatrendőrség, szabad sajtó helyett egy indoktrinációs hálózat és az állampolgárokat megillető tisztelet helyett a csőcseléknek való engedelmesség lenne a norma.

Egyetlen módja van a zavargások megszüntetésének: nemet kell mondani a csőcseléknek – jelentik ki a szerzők. Egyre inkább bebizonyosodik, a csőcselék csak azokért „jön el”, akik abban reménykednek, hogy a kedvére tehetnek. És ha a csőcselék úgy dönt, bűnös valaki, már semmilyen bocsánatkérés nem elegendő.  

„Kiállunk a csőcselék és annak minden célja ellen. Kiállunk a káosz és erőszak ellen, az észszerű vita félresöprése ellen, az eretnekek üldözése ellen, a történelem átírása, valamint a világ legnagyszerűbb országának, Amerikának az elpusztítása ellen. Meg fogjuk védeni az emberiség legfennköltebb alkotását, az Amerikai Egyesült Államokat, az emberiség történelmének legnemtelenebb szándéka ellen, az ellen, hogy megsemmisítsék azt, ami jó” – jelentik ki a szerzők.

Szemlézte: Tóth-Bíró Zsófia