2021.10.18.

Blog

Visszatértünk!

Megújult külsővel, továbbra is komplex, igényes és friss tartalommal számíthattok ránk. Mert nem mindegy, mi történik körülöttünk!

Megújult külsővel, továbbra is komplex, igényes és friss tartalommal számíthattok ránk. Mert nem mindegy, mi történik körülöttünk!

Mindenkinek, így blogunknak is szüksége van időnként megújulásra, átalakulásra, felfrissülésre. A mi életünkben most jött el ennek az ideje.

A tartalom szinte változatlan marad, egy részben megújult csapattal továbbra is szállítjuk nektek a nagyvilág és Európa legfontosabb híreit, véleményeit.

Írásaink ugyanakkor komplexebbek lesznek,

mindegyikben találtok majd vagy egy, a témában releváns politikusi véleményt, vagy egy olyan ábrát, diagramot, amely segíti az adott téma megértését.

Megújult a blog külseje is: haladva a korral egy fiatalosabb, átláthatóbb, reményeink szerint könnyebben olvasható dizájn mellett tettük le a voksunkat. Emellett mostantól megtaláljátok a kezdőoldalon a legnépszerűbb cikkeinket is.

Írásainkat pedig rovatokba rendeztük a könnyebb visszakereshetőség érdekében.

A európai területről szóló cikkeket az "Európa", minden más terület írásait a "Nagyvilág" rovatban találjátok. A "Közös ügyeink" kategóriába pedig azok a munkák kerülnek, amelyek valamilyen területhez nem feltétlenül köthető, de nagy közérdeklődésre számot tartó ügyről szólnak, legyen az akár a migráció, akár az LMBTQ témák, vagy világkereskedelmi kérdések. Emellett az éppen legfontosabb, legfelkapottabb témákról szóló írásainkat egy # jelölés mögött, egy csokorba szedve is megtaláljátok ezentúl!

Reméljük a változtatások elnyerik tetszéseteket és továbbra is hű olvasóink maradtok! Mert ahogy eddig, ezután is valljuk: nem mindegy, mi történik körülöttünk.

Danube blog csapata