Jeremy Carl

Jeremy Carl

Vendégkutató (2022)

Jeremy Carl országosan elismert, széles körű szakmai háttérrel rendelkező közpolitikai vezető és tudós. Nagyfokú szakmai tapasztalattal rendelkezik gyakorlati és tudományos politikai témákban. Számos országos politikai személyiség politikai tanácsadójaként is szolgált.  Jeremy kitüntetéssel szerezte meg első BA diplomáját a Yale Egyetemen 1995-ben történelemből, ahol az egyetem legnagyobb, Yale Political Union nevű hallgatói szervezet elnöke volt. 2004-ben a Harvard Egyetem Kennedy Kormányzati Karán szerzett MPA diplomát energia- és környezetvédelmi politikatudományból. 2005 és 2009 között a Stanford Egyetemen doktorált. Kutatása az indiai szénbányászati ​​ágazat reformjának politikai gazdaságtanára összpontosított. Számos intézetnél megfordult, mint vendégkutató, mint például a The Energy and Resources Institute-nál (TERI), New Delhiben, a Freeman Spogli Institute of International Studies-nál a Stanford University-n, szintén itt a Hoover Institution-nál. Jeremy tudományos munkája a Hoovernél az energia- és környezetvédelmi politikára összpontosított, különös tekintettel az energiabiztonságra, a klímapolitikára, az energiainnovációra és a globális üzemanyagpiacokra.  Mielőtt Hooverbe került, Carl a Stanfordi Energia és Fenntartható Fejlődés Program tudományos munkatársa volt.

októbertől és 2021. januárig az Amerikai Egyesült Államok Belügyminisztériumán dolgozott Washington D.C.-ben, ahol a halakért, vadvilágért és parkokért felelős belügyminiszter-helyettes szerepet töltötte be. Carl felügyelte az Egyesült Államok Hal- és Vadvédelmi Szolgálatánál dolgozó 9000 alkalmazottnak minden tevékenységét, másodlagos felelősséggel pedig a Nemzeti Park Szolgálat munkáját, s annak 21 000 munkavállalóját.

Jelenleg a Claremont Institute munkatársa, ahol Amerika egyik vezető think-tankjének ír különféle szakpolitikai kérdésekről, ideértve a szólásszabadságot, a nemzeti identitást, a külpolitikát és a bevándorlást. Számos vezető főműsoridőben sugárzott nemzeti hírműsorban jelent meg, ahol a fenn felsorolt témákban nyilatkozott.

Kalifornia energiabürokráciájának megreformálásáról írt tudományos írását a volt kaliforniai kormányzók kétpárti koalíciója méltatta, egy prominens republikánus kormányzó érdekében végzett közelmúltbeli politikai munkáját pedig a The Wall Street Journal, a Time Magazine és a National Review is elismerő szavakkal illette. Az Aspen Institute állampolgársági és amerikai identitási programjának tanácsadójaként a bevándorlás témakörével foglalkozik.